Paper Passion > Summer Special

Nog even en het bruist weer in de fraaie Koepelhal. Na het verwennement in 2021 komt de Paper Passion deze zomervakantie met een Summer Special vol nieuwe inspiratie. Ditmaal als vanouds in Tilburg. De lijst met deelnemers is inmiddels bekend en verdeeld over twee dagen zijn er meer dan 25 activiteiten, waaraan je kunt deelnemen. Klik hier om een kijkje te nemen op de website van de Paper Passion.

Zelf ben ik er zaterdag 6 augustus 2022 met een make & take Maak een wenskaart met een foto. Een activiteit voor iedereen, die kan knippen & plakken en die tijdens de dag even zin heeft in een creatieve pauze.

een foto van een van de voorbeeldkaarten
er zijn volop voorbeelden

Schuif aan als er plaats is. De tafel ligt vol materialen, waardoor je je kunt laten inspireren. Er zijn volop voorbeeldkaarten en layouts. Want in plaats van een wenskaart met een foto kun je natuurlijk ook een scrapbook- of journalpagina maken.

maak je liever een layout? dan kan ook!

Hou het lekker strak of leef je uit met inkt en een sjabloon of een leuke stempel.

Een foto maken we ter plekke of je kiest er zelf een van je telefoon. Voor het printen neem ik mijn Selphy Square QX10 met bijpassende materialen mee.

De make & take kost € 3,75 per persoon. Hiervoor krijg je een leuk make & take setje plus gebruik van de materialen op tafel, een print van de Canon Selphy Square QX10 en een ontspannende creatieve pauze.

Om teleurstelling te voorkomen: ik ben er alleen op zaterdag 6 augustus 2022. Reserveren is niet nodig. Wil je toch liever een plekje op een vast tijdstip of heb je vragen vooraf, mail me dan even.

Van harte uitgenodigd. Ik verheug me!

dagdag. Tineke.