Tweeduizend-drie-en-twintig

Het nieuwe jaar is alweer bijna twee weken oud. Misschien wat laat voor een nieuwjaarsgroet, maar ik wens je toch nog graag een mooi nieuw jaar vol creatieve avonturen en alle ruimte voor experiment.

Om zelf het jaar lekker rustig te beginnen, heb ik de eerste dagen wat gespeeld met verschillende materialen en de eerste pagina van mijn journal in elkaar geplakt.

mijn eerste journal-pagina van 2023

Concrete doelen kiezen, vind ik altijd wat lastig, maar intenties heb ik zeker. Mijn eerste pagina is een korte samenvatting van deze intenties: flink wat ruimte voor experiment, fijn vaak de natuur in, veel lezen, het water op, nieuwe keukenavonturen, momenten van niks, wat meer spelen met zwart/wit… en het liefst zo duurzaam mogelijk.

Om dat laatste te onderstrepen, heb ik voor de illustratie van dit alles stroken uit tijdschriften geknipt.

De printables die ik erbij heb ontworpen, kun je onderaan deze pagina downloaden. Het zijn er drie. Alle op a5 formaat. Downloaden is gratis.

Het leuke van printables is dat je ze helemaal op je eigen manier kunt verwerken. Natuurlijk kun je ze gewoon op wit papier printen, maar het is ook wel eens leuk om te kijken hoe het uitpakt op gekleurd of bestempeld papier, kraft of een pagina uit een tijdschrift.

met een printable kun je alle kanten uit

Hieronder ter inspiratie nog wat andere pagina’s die ik heb gemaakt.

Uiteindelijk heb ik gekozen voor de minimal look in wit in combinatie met de gekleurde stroken. Het illustreert mooi hoe ik mijn jaar wil invullen: clean + simple.

Wil je zelf ook aan de slag? Hieronder vind je de knoppen voor het downloaden van de printables. Er passen twee printables op 1 vel A4. Print bij voorkeur op steviger papier (120-150 grams). Veel plezier ermee!

Dagdag. grz. Tineke.

Gebruikte materialen
papier houtvrij offset 170 grams | 21x21cm en a5 | tweethee
tijdschriften en kaartkarton
schaar en lijm
printer