tweethee

tweethee begon ooit als ‘grapje’ van Thea en Tineke, die al theedrinkend, een setje Nederlandse journalingkaartjes ontwierpen voor een activiteit met Project Life tijdens de Knotsgekkekaartendagen en de Huishoudbeurs. Later werd tweethee onderdeel van een studie ‘online communicatie’ en een ervaringstraject als ondernemer.

De eerste collectie creatieve materialen werd in 2017 geïntroduceerd tijdens de PaperPassion in Tilburg. Wensteksten, blanco journalingkaartjes, graph papier en journalingsets met Nederlandse teksten, passend bij de tijd van het jaar. Een beetje minimal… in heldere kleuren en een moderne vormgeving. Fijn materiaal om lekker creatief mee aan de slag te gaan.

Er was ook een bijpassend blog met voorbeelden, tips en stap-voor-stap uitleg. Met inspiratie en mooie projecten van gastdesigners Alexander Boers @atelier_boers, Thamar @scrapping_with_thamar en Gerjon Aelbers, ook wel bekend als @kwabbeltoet.

Na twee jaar noeste arbeid was het beeld: hardstikke leuk, maar jeetje wat een werk… Want naast het ontwerpwerk, het regelen van het drukwerk, het maken van de afbeeldingen voor de webwinkel, de nieuwsbrief, het verpakken van de producten en het verzenden van de bestellingen, bleef er nauwelijks tijd over om de communicatie op peil te houden en lekker creatief aan de slag te gaan. Terwijl het daar uiteindelijk om begonnen was. Ook verkopen bleek een vak apart en – eerlijk gezegd – ook dat moet je liggen.

Ondanks de drukte was het een mooie tijd. Niet in de laatste plaats dankzij al het enthousiasme en de support van veel papierliefhebbers.

Toch was na het ontwerpen van alle journalingsets voor 2018 de motivatie op. De webwinkel met fysieke produkten voortzetten, bleek geen optie. Handiger was het om de webwinkel te sluiten en het blog onder te brengen op mijn website. Terug naar waar het ooit begon.

En daarmee start hier een nieuw hoofdstuk. Alleen ditmaal digitaal. Gericht op inspiratie en creativiteit. Met nieuwe voorbeelden, eigen ontwerp voor workshops + make & takes en af en toe online een gratis tekstvel. Je vindt ze onder All stories > downloads.