Workshop Kleine foto’s

Goed nieuws! Het gerucht bleek waar en op 2 en 3 juli aanstaande is er een heus papierfeestje van het team van PaperPassion in Ons Koningsoord, een voormalig klooster in Berkel Enschot. Twee speciale dagen voor een klein gezelschap vol papier, verwennerij, inspirerende workshops en private shopping. Hoe gaaf is dat?!

Tijdens het verwennement verzorg ik de workshops Kleine foto’s. En de titel geeft het al aan, in mijn workshop staan ditmaal kleine foto’s centraal. Waarmee print je ze? Hoe verwerk je ze?

Een foto erbij in je planner of journal is altijd leuk, maar waar kies je voor: vierkant, cirkel, mini-polaroid, creditcard of ieniemieniestickers? Wat is handig, wat niet?

In de workshop gaan we aan de slag met de nieuwste materialen, inclusief de Selphy Square QX10. Daarbij horen zeker ook een paar interessante apps plus de langverwachte Project life app® update.

En natuurlijk is er ook een leuk project om tijdens de workshop mee aan het werk te gaan.

Meer informatie over het verwennement lees je op de website paperpassion.nl. Wil je nog deelnemen, mail dan snel naar info@paperpassion.nl om te kijken of er nog plaats is. Wil je nog iets vragen over de workshop, mail gerust.

En heb je je toegangsbewijs al in huis… dan zie ik je snel!

dagdag. Tineke.