Workshop Kerstkaarten

Welke kerstkaarten maak jij dit jaar? Heb je al een idee? Of kun je wel wat inspiratie gebruiken? 

Op zaterdagmiddag 19 november 2022 organiseer ik in het Dorpshuis in Lieshout een inspiratie workshop Kerstkaarten. Je maakt kennis met het mini kerstwonder, vierkante fun folds, stempelstroken en de nieuwe Nederlandse tekstvellen van tweethee.

voorbeelden van de kerstkaarten met links onder een kaart met een foto

Knip, plak of stempel alvast een stapel en ga thuis lekker verder. Op de workshop tafel ligt van alles om te gebruiken: inkt, stempels, sjablonen, papier, lijm, snijmachines, enzovoorts. En natuurlijk zijn er ook veel voorbeelden. Wil je een foto op je kerstkaart? Dat kan natuurlijk ook. Neem de foto mee op je telefoon. We kunnen deze op mijn Selphy square printen.

Elke deelnemer ontvangt een eigen workshopset met basis papier in verschillende maten, dessin papier, lint, band, draad, decoratiemateriaal en twee verschillende knipvellen met kerstteksten, die prachtig bij het papier passen. Er is voldoende materiaal voor minimaal 10 kerstkaarten.

Hieronder staan alle details bij elkaar.

Datum
zaterdagmiddag 19 november 2022 > 14.15-16.45 uur

Locatie
Dorpshuis Lieshout | Grotenhof 2 | 5737 CB Lieshout

Prijs
De workshop kost € 7,50, inclusief materiaalset en gebruik van de materialen op de workshoptafel

Aanmelden
Wil je meedoen? Stuur dan een e-mail naar tinekevisser@gmail.com

het kerstpapier en de gekleurde teksten geven de kerstkaarten een vrolijke en frisse look

Heb je vragen vooraf? Mail gerust!

Misschien zien we elkaar de 19e. Ik verheug me alvast op je komst!

dagdag. grz. Tineke.