PaperPassion 2018

Het is bijna alweer zover. Op 18 – 19 – 20 oktober a.s. is de PaperPassion in Tilburg. Ofwel, de hobbybeurs die je beslist moet bezoeken. Het aanbod make&takes en workshops dit keer is echt gigantisch. En zoveel variatie. Eindeloos.

De afgelopen twee jaren had ik een eigen plekje, maar ditmaal werk ik samen met het team van Canon. Met elkaar laten we je ervaren hoe je de verschillende printers bij je creatieve projecten kunt gebruiken.

Op de make & take tafel van Canon vind je daarom een mooie verzameling printables, stickers, inkt en stempels waarmee je lekker aan de slag kunt. Hieronder vind je vast een preview van wat je in je make&take setje kunt verwachten. Natuurlijk printen we ook een foto. Als je wilt met de Zoemini…

Schuif gezellig aan. Deelname is gratis.

Naast de make & take tafel heeft Canon een stand ingericht, waar je alle printers kunt bewonderen. Plus de werkstukken, die ik erbij heb gemaakt. Hopelijk zijn ze een bron van inspiratie.

Natuurlijk kan het Canon team je goed informeren over de printers en alle mogelijkheden. Heb je specifieke vragen, stel ze gewoon!

Beursactie
Ben je voornemens een printer aan te schaffen, wacht dan even tot de PaperPassion. Tijdens de beurs is er een interessante kortingsactie. 

Gratis boekje
De antwoorden op de 10 meest gestelde vragen over de Canon Selphy compact printer zijn gebundeld in een boekje. Interessant voor als je de Selphy wilt aanschaffen. Maar ook leuk als je er al eentje hebt. Je kunt het boekje gratis meenemen bij je bezoek aan de Canon-stand.

Ik ben er nog niet helemaal klaar voor. Er is nog het nodige stanswerk voor de setjes, maar ik verheug me wel vast.

Superleuk je weer te zien!

Wil je meer weten over de PaperPassion? Neem dan een kijkje op de website.