Canon Experience Days 2018

In het weekend van 3 en 4 november 2018 organiseert Canon haar Experience Days. Locatie dit jaar is Industriepark Kleefse Waard in Arnhem. Weer een uitgelezen kans voor iedere fotograaf en enthousiaste hobbyist om inspiratie op te doen in de vorm van workshops en lezingen, gegeven door professionals uit de fotografie- en filmwereld.

Uitgebreide informatie vind je op de website www.canon.nl/experiencedays.

Print workshop
Tijdens deze dagen geef ik zelf een Print workshop, waarin het creatief verwerken van foto’s centraal staat.

Canon heeft een reeks printers van groot tot klein, die je goed kunt inzetten bij al je creatieve projecten. Zo kun je ondermeer aan de slag met een journal met printables en kleine foto’s of kijken naar de mogelijkheden van digitale apps.


De workshops zijn inclusief een setje materialen en een journal/boekje. Er zijn stapels voorbeelden en natuurlijk is er voldoende, papier, inkt, stempels, lijm en decoratiemateriaal.

Foto’s meenemen mag/kan*, maar is niet nodig. We maken ze ter plekke.

Een entreeticket kost € 25. Hiervoor kan je 2 workshops volgen, net zoveel lezingen als je wil en de zaal met alle leuke en uitdagende foto-opstellingen staat ook tot je beschikking. In de prijs is ook één consumptie inbegrepen en ontvang je een cashback voucher á € 25 om met korting nieuwe Canon-camera’s, Canon-lenzen of Canon-printers aan te schaffen!

De Canon Experience Days vinden dit jaar plaats op het Industriepark Kleefse Waard in Arnhem. Dit voormalig AKZO Nobel terrein biedt vele mogelijkheden om ook dit jaar weer een aantal unieke beelden te schieten.

Op zaterdag en zondag zijn wij geopend tussen 8.30 en 18.00 uur
Naast begeleide sessies zijn er ook veel leuke en uitdagende foto-opstellingen om zelf zaken uit te proberen.

Heb je vooraf vragen over de print workshop, mail gerust. Wellicht zien we elkaar 3 of 4 november a.s. Ik verheug me!