Zwemles

Welkom! Dit artikel uit 2016 was een bijdrage aan een bloghop, die anno 2019 niet meer hopt. Veel links eindigen in het grote niets; ik heb ze daarom verwijderd.

Het lijkt wel feest deze week. Eerst de uitdaging Herfstkleuren en nu de Inky Bizz Team bloghop. Helemaal in het teken van de designer series papier van Stampin’ Up.

By the shore
Bij grote vellen papier denk je niet snel aan Project Life en alleen al daarom wil ik een paar layouts met By the shore laten zien: een prachtige serie met een bijzondere combinatie van kleuren:

Het papier is uitstekend geschikt om zelf te snijden naar Project Life of Happy planner formaat. En natuurlijk past het ook prima in je journal. Een set bestaat uit 12 vel van 30,5 x 30,5 cm (12 x 12″), dubbelzijdig bedrukt. Er zijn 12 dessins. Zelf heb ik gekozen voor de wat ‘abstractere’ dessins. De meer figuratieve dessins zijn m.i. reuze geschikt voor layouts van strandplezier, boottochten, vissende vaders, aquarium bezoek en zo meer.

Zwemles
Omdat de zwemles momenteel regelmatig onderwerp van gesprek is in de familie, heb ik de afgelopen maand een serie kaartjes rondom het felbegeerde ABC-diploma ontworpen. De kaartjes hebben een heel eigen stijl en je kunt ze ook mooi inkleuren. 

Spijtig genoeg mogen de neefjes niet ‘publiek’ (alle begrip) en daarom heb ik layouts met andere zwemmertjes van internet gemaakt. Allereerst een combinatie van een pocket voor de Happy planner. Foto, papier en tekstkaartje vind ik elkaar prima aanvullen. Natuurlijk kun je er nog van alles bijplakken, maar voor mij is dit zo voldoende. Mooi strak en alle aandacht voor de foto.

Voor in het album op het formaat 8 x 8″ (ca. 20 x 20 cm) deze layout met kleine zwart-wit foto’s. Het tekstkaartje is licht ingekleurd met inkt en een waterbrush, waardoor het mooi aansluit bij de rest. Wederom heel eenvoudig maar prachtig als herinnering.

3 + 1 gratis
Tot slot nog even iets over het papier. Mocht ik je geinspireerd hebben: By the shore is een van de series die deze maand bij Stampin’ Up meedoet in de actie 3 + 1 gratis. Bij aankoop van vier pakken designer papier uit onderstaande collectie, betaal je er slechts 3. Dat is dus 1 pak gratis (ofwel 25% op je totale aankoop). Tel uit je winst!