CHA Winter 2016

Elk jaar is er in januari een reuze beurs in Amerika, waar de hobby industrie haar nieuwe productlijnen introduceert. Een hele happening met alle bekende vormgevers in de stands en veel media-aandacht op allerlei blogs en websites. En vooral ook veel sneaks van de nieuwe releases. Zoals in de collectie van Pebbles de lijn Everyday van Jen Hadfield:

In de aanloop naar de opening van de beurs heb ik een Pinterest-bord aangemaakt en daar de (volgens mij) leukste nieuwe producten op gepind. Tijdens de beurs kwamen ook tal van video’s online en daarvan heb ik er ook een aantal op het bord geplaatst. De video’s vind ik vooral leuk omdat je naast het plaatje van het product vooral ook een beeld van de vormgever en zijn/haar verhaal meekrijgt.

Omdat de eerste lijnen inmiddels verscheept zijn, komt veel meer beeldmateriaal beschikbaar, dus ik pin nog even lekker door.

Van Heidi Swapp komt medio februari/maart in de winkels een aantal nieuwe Minc-producten, zoals de (reactive) mist, verf en ook een serie gereedschappen. De mist en de verf zijn natuurlijk een geweldige aanvulling, maar ook het wieltje voor het snijden van de folie lijkt me handig, want folie knippen met een schaar vind ik het toch wel een gedoe. Twee sneaks:

Maar… de komende maanden kijk ik niet alleen uit naar de Minc-producten. Er verschijnen namelijk ook geweldige nieuwe papierlijnen in de winkels. Zo komt Pink Paislee met de lijn Fancy Free van Paige Evans met super . frisse kleuren en een mooie strakke vormgeving.

Geweldig nietwaar? Nieuw in deze collectie zijn ook de scrapbookkits met stansvormen en stringart templates. Om nog even verder te genieten… hieronder een afbeelding van de complete lijn.

Crate paper introduceert een nieuwe lijn van Maggie Holmes in een stijl die heel veel crafters zal aanspreken: BLOOM. Vergelijkbaar met haar eerdere werk: een beetje shabby chic, maar een lijn die je zeker ook ‘strak’ kunt toepassen.

Net als in haar voorgaande lijnen zijn er veel frutsels als tassels, papieren bloemetjes, stickers, washi, maar ook siliconen embellishments,

En zojuist zag ik dat ook de lijnen van My Mind’s Eye verscheept zijn, zoals Happy Camper en By the sea.

Ik verheug me! Jij ook? Wil je meer bekijken, klik dan hier voor het Pinterest-bord.