Reclamefoldergeluk

Veel mensen hebben een NEE-sticker op hun brievenbus. Ik niet. Ik heb namelijk iets met folders. Enerzijds vanwege de voordeeltjes natuurlijk, maar vooral ook omdat ze een bron van inspiratie zijn en je er zo heerlijk mee kunt hobbyen.

Dit jaar heb ik in de aanloop naar 5 december alles wat in de bus plofte en maar iets met Sinterklaas te maken had, op een stapeltje gelegd. Gisteren heb ik daar heerlijk in zitten knippen met als eindresultaat kleurplaatjes en fillers op Project Life formaat.

Dat knippen had als bijkomend voordeel dat ik helemaal in de stemming kwam om een layout te maken. Ik had alleen geen foto’s. Daarom heb ik met de fraaie plaatjes uit de Sinterklaasfolder van Albert Heijn een nep-layout gemaakt. Als voorbeeld; om te laten zien hoe je met weinig toch een leuke layout kunt maken. En het was zo heerlijk ontspannen dat ik voor kerst ook vast wat PL-kaartjes heb geknipt…