Welk merk?

Nadat Becky Higgins met haar Project Lifte kits was gestart, volgden al snel andere merken met kaartjes en ander moois. Anno 2015 zijn er ook lijnen van We R memory keepers, Me and my big ideas, Teresa Collins, October Afternoon, Heidi Swapp, Kaiser Kraft, Fancy Pans, Authentique, Prima Marketing, Simple Stories, My mind’s Eye, Pink Paislee, American Crafts, Sn@p en Crate Paper. Studio Calico biedt met enige regelmaat speciale sets aan van bekende figuren in de scrapbook en PL-wereld als Ali Edwards en Kelly Purkey.

Veel ontwerpers  hebben een heel eigen stijl. Cathy Zielske bijvoorbeeld was ooit het gezicht van Simple Scrapbooks en haar stijl is Clean & Simple. Nadat Simple Scrapbooks was opgeheven, werkte Cathy overwegend digitaal en is ze lang uit zicht geweest. Sinds november 2014 geeft ze weer workshops bij Studio Calico. En er is een Project Life Value kit aangekondigd. Deze kit (zie plaatje hieronder) ligt medio februari 2015 in de winkel. Wil je de blog van Cathy Zielske eens bekijken, surf dan naar www.cathyzielske.com/blog.

Een andere vormgever met een totaal eigen stijl en een geweldig kleurgebruik is Muffin Grayson. Van haar hand is de Project Life Core kit Playful.

Op haar weblog lees je o.a. hoe Muffin de kit heeft samengesteld > www.muffingrayson.com/blog/