Workshops!

Samen creatief zijn, heb ik het afgelopen jaar toch wel heel erg gemist. Daarom geef ik tijdens de Knotsgekke hobby- & kaartendagen drie dagen lang workshops. Om de schade een beetje in te halen. Je vindt me van 7-9 oktober 2021 van 10.00-17.00 uur in de Brabanthallen in Den Bosch. Standnummer 270.

Vanwege de corona-richtlijnen zijn tickets alleen online verkrijgbaar en laat je bij entree je coronabewijs (geprint of in de app) + je identiteitsbewijs zien. Aan mijn workshoptafel kun je ruim uit elkaar zitten. In principe werk ik niet volgens een strak schema. Schuif aan als je er zin in hebt. Wil je toch liever alvast een plaats voor een vast tijdstip reserveren, stuur me dan een mail.

materialen uit de workshopsets

Even creatief. Even lekker uit je hoofd met een fotojournal.

In deze workshop start je een journal, waarin plaats is voor alles wat je verzamelt, interessant vindt en wilt bewaren. Maar vooral ook voor je foto’s en kleine herinneringen die er toe doen. Daarbij is het heerlijk om met een journal bezig te zijn.

Samen kijken we hoe je een journal kunt opzetten. Wat leuk is en welke materialen je kunt gebruiken. Tijdens de workshop printen we met de Canon Selphy Square QX10 alvast een paar van je mooiste foto’s uit. Daarna ga je lekker zelf aan de slag in je eigen journal. 

ook in de workshopset > twee nieuwe knip/ponsvellen + mooi grafisch papier

Op de workshoptafel ligt van alles om te gebruiken: inkt, stempels, sjablonen, stickers, tijdschriften, papier, lijm, snijmachines, enzovoorts. En natuurlijk zijn er ook volop voorbeelden. Ik zal ook mijn Zoemini printer meenemen. Kun je meteen het verschil zien met de Square. 

Workshopsets
In de workshop sets vind je naast een journal aanvullend papier, een vel quotes en die-cuts. Er zijn twee verschillende sets: je kunt kiezen uit een set met een happy journal van 21×21 cm (losbladig met discs) of een set met een (bullet)journal van 21×21 cm (geniet). Prijzen van de workshopsets zijn resp. € 12,50 of € 3,75.

Neem je liever een workshopset mee voor thuis? Of als kado? Dat kan natuurlijk ook! Je vindt me op standnummer 270.

Van harte welkom!