*Gratis printables

Alsjeblieft… een stapeltje printables vol liefs en kusjes voor jou. Omdat het bijna Valentijn is en je vast wel iemand kent, die je met iets liefs in de brievenbus kunt verrassen.

Stop een handje kusjes in een envelop, plak een ingekleurd kaartje op een klein kadootje of stuur je allerliefste collega een hartjesslinger. Het zijn zo maar een paar voorbeelden. Je verzint er vast zelf nog veel meer.

In totaal zijn er 5 printables. De kleinste kusjes en hartjes kun je ponsen met een cirkelpons van 1″. Geen noodzaak, uitknippen kan natuurlijk ook. Het formaat van de printables is a5. Er passen twee printables op 1 vel a4. Print bij voorkeur op steviger papier (120-150 grams).

Met liefde ontworpen. Van mij voor jou. Je kunt de printables hieronder gratis downloaden.

Veel plezier ermee!