Het print project

Sinds een paar maanden ben ik weer terug bij mijn oude liefde. Versie 16.04 inmiddels. Ooit verloor ik het gevoel toen de interface in één jaar tijd driemaal veranderde. De logica van het lint ging volledig aan mij voorbij.

Met het thuiswerken de afgelopen maanden kreeg ik Microsoft 365 in de schoot geworpen en eerlijk is eerlijk… mijn hart loopt over. Ik geef direct toe.. er zijn inmiddels heel wat apps waarmee je creatief aan de slag kunt. Maar Word kan ook heel handig zijn. Voor een lief kadootje met de naam van de ontvanger bijvoorbeeld. Of een geboortekaartje met foto.

En er zijn zoveel meer leuke ideeën om uit te werken. Met een paar onvoorspelbare maanden in het vooruitzicht, lijkt het me dan ook een goed moment om te starten met een nieuw project… het print project.

De opzet heeft iets weg van Creatief met Word, maar dan wel in een modern jasje. Met inspiratie voor projecten, die je naar eigen idee kunt invullen; digitaal en hybride. Er zijn werkbladen met tekst en uitleg. Nieuwe fonts. Maar ook voorbeelden uit de oude doos.

Plus al het leuks dat daar bij past.

De beschrijving van een project inclusief werkbladen en evt. downloads plaats ik op mijn website. Inspiratie & sneaks bundel ik op een nieuw instagram account @hetprintproject.

Vanaf vandaag! Omdat delen zoveel leuker is dan alles voor jezelf houden.

Have fun! En heb je vragen, tips, suggesties… mail gewoon!

Tineke.