Beautiful you

Opnieuw verkrijgbaar in de collectie 2019-2020 van Stampin’ Up is de stempelset Beautiful you. Met prachtige illustraties, wensen en quotes voor lieve berichtjes, maar ook super voor Project Life journaling. Ik heb er inmiddels verschillende voorbeelden mee gemaakt.

Allereerst de set: 13 stempels, cling-mount voor clear block. Mooi hé? De afbeeldingen zijn niet zo heel erg groot, maar doen het goed op zowel klein als groot formaat kaart. 

Kaartjes in het formaat 2×2″, ofwel ca. ca. 5×5 cm
Voor in het Project Life album, maar ook leuk als label aan een kadootje. Afwisselend heb ik gestempeld op wit papier, 250 grams houtvrij offset, en op de geruite Project Life kaartjes van Stampin’ Up (jammer genoeg niet meer in de collectie). Vervolgens heb ik ze op formaat gestanst. Leuk om te spelen met de positie van het gestempelde of de combinatie van tekening en tekst. Zo is elk kaartje weer een beetje anders.

Kaartjes in het formaat 3×4″, ofwel ca. 7,5×10,2 cm
Beautiful you is ook heel fraai in combinatie met de Hello Lovely Project Life Card Collection. Een deel van deze set is vrij grafisch wat goed aansluit bij de sfeer van de stempelset.

Maar de set combineert ook prima met papier uit de designer serie Falling in Love. Hieronder in beeld en gestempeld in de kleur crumb cake.

Wenskaarten in het formaat 4×4″, ofwel 10,2 x 10,2 cm
Ook op dit formaat komen de afbeeldingen mooi tot hun recht. De uitstraling is clean & simple.

Tot slot mijn nieuwe visitekaartjes. De basis is heel basic met alleen tekst, zodat ik er telkens opnieuw iets leuks mee kan doen. De afdruk ditmaal in de kleur gorgious grape. De elastiekjes komen niet uit de collectie van Stampin’ Up, maar vond ik in de Bijenkorf.

Tot slot nog een tip
Wil je de illustraties met inkt en een waterbrush inkleuren, stempel dan met Stampin’ Up Archival black. Zo voorkom je dat je stempelwerk doorloopt.

Gebruikte materialen | alle Stampin’ Up*
A4 cardstock whisper white
designer papier serie Falling in love (retired)
PL card collection Hello lovely (retired)
inkt bermuda bay + crumb cake + melon mambo + gorgeous grape
inkt Archival black

met uitzondering van de elastiekjes.