#simplestamping

In de 2019 spring/summer catalogus van Stampin’ Up staat een heel aansprekende stempelset: Perfectly Paired. Een fraaie illustratie met een drietal teksten in een sterke typografie. Reuze voor wenskaarten, labels en nog veel meer. Perfect voor eenvoudig stempelwerk met een mooie minimal uitstraling.

De illustratie heb ik op verschillende kleuren cardstock en ook op vellum gestempeld. Door te variëren met kleuren inkt, kreeg ik een goed beeld van wat werkt en wat niet.

stempelafdruk op gekleurd cardstock en vellum

Zo heb ik de label in lemon lime twist cardstock bestempeld met inkt in dezelfde kleur. Subtiel, maar het is toch minder mooi geworden dan ik had gehoopt. De kleur granny apple green werkte veel beter.

stempelafdruk op wit en zwart cardstock

Het fraaist vind ik de afbeelding in zwarte inkt of wit embossed. Maar dat is natuurlijk heel persoonlijk. Ongetwijfeld zal de afbeelding ingekleurd ook heel fraai zijn. Een leuk idee voor een volgende regenachtige dag.

Gebruikte materialen | alle Stampin’ Up
A4 cardstock lemon lime twist + bermuda bay + whisper white + basic black
vellum cardstock
inkt lemon lime twist + bermuda bay + granny apple green + basic black
Versamark
emboss powder white
cling stempel set Perfectly Paired
linnen draad natural + old olive