Abstract impressions

Abstract impressions is een stempelset, die je voor veel papierprojecten kunt gebruiken. Van Project life kaartjes, labels, wenskaarten tot aan het bestempelen van een kadozak. Een hele veelzijdige set met ook nog een mooie, speels typografie.

De set is van photopolymer kwaliteit en bestaat uit 21 stempels. En wat helemaal fijn is… de set is in meerdere talen verkrijgbaar. Zelfs in het Nederlands.

Als uitdeler tijdens een evenement heb ik 3×4″ kaartjes bestempeld en er daarna blokjes van gemaakt met een fleurige clip. Bij wijze van inspiratie voor een mini-workshop #simplestamping. Maar zo’n blokje doet het natuurlijk ook reuze als cadeau.

Met de set kun je eindeloos combineren. Met tekst of zonder tekst, patronen, figuratief of non-figuratief. En dat alles in kleur of in zwart/wit. Wil je eens kijken hoe zwart/wit werkt? Kijk dan ook even naar dit voorbeeld.

Gebruikte materialen | alle Stampin’ Up*
inkt lovely lipstick, grapefruit grove, pineapple punch, call me clover + blueberry bushel (collectie in color 2018-2020)
photopolymer stempel set Abstract impressions #147513
linen thread #104199
clips (retired)
double-sided adhesive foam dots (wit) Stampin’ dimensionals #104430

* de 3×4″ kaartjes zijn niet meer via Stampin’ Up te bestellen; ik heb de kaartjes uit de collectie van tweethee gebruikt.