Goed nieuws!

Van al die goede voornemens die ik in mijn vorige post naar voren bracht, kwam jammer genoeg weinig terecht. Maar je kunt elke dag opnieuw beginnen, niet waar?

Er is goed nieuws en dat wil ik graag delen… de Project Life© app van Becky Higgins is voortaan gratis. Beschikbaar in de stores voor zowel iPhone als Android.

En dat is niet het enige. Voor de iPhone gebruikers is er ook een nieuwe feature beschikbaar > de Freeform Text feature. Ofwel een mogelijkheid voor het plaatsen van 1 of meerdere teksten in verschillende lettertypen en groottes op de foto’s en Project Life kaartjes in je layout.

knip Freeform Text feature

Niet gratis, maar de kosten zijn niet al te hoog: $ 2.99. Omgerekend tegen de huidige (lage) koers van de dollar op dit moment is dat ca. € 2,43.
Een video over het gebruik van de Freeform Text feature vind je op het YouTube kanaal van Becky Higgins > https://youtu.be/JFNseMju4qY

Voor Android-gebruikers is het nog even afwachten of en wanneer deze feature voor hen beschikbaar komt. Daar hoor ik ook bij. Dus een impressie geven van hoe het werkt en bekijken of het de ‘investering’ waard is, kan ik helaas nog niet. Hopelijk lukt dat binnenkort.