Happy nieuw jaar…

…een fijn en creatief 2018 vol mooie herinneringen! 2017 was een jaar met weinig actie op mijn website, maar dat had een reden: TweeThee.

Oktober 2017 heb ik met TweeThee een kleine collectie creatieve materialen op de Nederlandse hobbymarkt geïntroduceerd. Moderne ontwerpen in een fris kleurgebruik en een heldere typografie. Met elke maand een nieuwe journaling set.

Reuze om te doen, alleen verdween daarmee wel mijn eigen website een beetje van de radar. Voor 2018 heb ik mij voorgenomen om mijn plekje hier wat op te frissen en weer wat regelmatiger berichten te plaatsen.

Ter inspiratie daarom alvast een paar wenskaarten… Voor de twee rechter kaarten heb ik eerst een basis geprint op A5 grid papier en deze vervolgens bestempeld en voorzien van een tekst. Voor de twee linker kaarten heb ik op een A6 grid kaart geplakt, resp. gestempeld.

Kaarten, papier en teksten komen uit de collectie van TweeThee. De stempels zijn van Studio Calico.

Wil je iets meer weten over tweethee? Lees dan hier verder.