Creativation | CHA 2017 | 2

Heerlijk al die voorpret. De afgelopen weken heb ik de aankondigingen en de video’s van de Creativation 2017 gevolgd en jeetje… wat een geweldige producten komen dit voorjaar uit.

Goud en glitter is nog volop aanwezig, maar er is ook ruime keuze uit nieuwe kleuren en dessins. Hieronder een paar collecties, die er voor mij uitspringen. Het kleurpalet heb ik erbij gezet.

Magnolia Jane
Een mooie mix van grafisch met hier een daar een vleugje nostalgie in een geweldige kleurenmix. Fris, romantisch maar toch ook best wel een beetje stoer.

Magnolia Jane | Heidi Swapp

Simple Life
In mijn vorige post ook al even aangetipt: rustiek in een moderne setting met een heel gevarieerd kleurpalet en veel verschillende dessins, die je overal voor kunt gebruiken.

Simple Life | Jen Hadfield

Oasis
De nieuwe collectie van Crate paper knettert je tegemoet. Wat een kleuren… geniaal! Een serie met grote patronen, tekenwerk en lekker losse typografie, afgewisseld met grafische dessins. Flamingo’s, vintage badpakken, zwarte ananassen, hippe caravans, het is er allemaal.

Oasis | Crate paper

My mind’s eye
Twee leuke series Meow en Hey Mister, beide met een eenvoudig, maar heel aansprekend kleurpalet. Hey Mister heeft accenten met koperfolie. In de serie niet alleen papier in 12×12″ en 6×6″, maar ook puffy stickers, ephemera, journaling cards, decorative brads, chipboard stickers, een card box kit en enamel dots. Er zijn tevens zgn. collection kits met 12×12″ papier en een stickervel.

My mind’s eye | Meow + Hey Mister

Planner Punch Board
Verder heb ik tal van nieuwe hulpmiddelen de revue zien passeren, zoals het Planner Punch board van We R Memory Makers. Voor alle populaire planner merken met ring, disc of spiraal. Reuze handig!

Planner Punch Board

Planners en meer
Webster Pages introduceert naast haar Color Crush planners ook travel journals…, composition planners… en luxe boxen met allerlei moois voor het decoreren van planners, journals, Project Life, alles…

Planners en meer van Webster Pages

Letterbord
Niet direct Project Life gerelateerd, maar wel heel leuk! Naast een hele reeks aan nieuwe planners en aanvullingen op haar bestaande collecties introduceert Heidi nu ook een Letterbord. Nostalgie in een nieuw jasje. In drie verschillende maten en met een uitgebreid assortiment aan letters (1/2, 1 en 2″), handgeschreven woorden en icons in allerlei verschillende kleuren. Zo gaaf, ik heb maar meteen een Pinterest-bord aangemaakt om er leuke ideetjes voor te verzamelen.

Project Life | Becky Higgins
Tot slot de stand van Becky Higgins. Geen grote verassingen dit jaar. Haar serie inpakpapier Home is al enige tijd geleden geintroduceerd. Zo ook de nieuwe core kit Project 52 Fresh van Liz Tamanah. Nieuw zijn de core kits Knick Knack en Awesome, plus de value kits Garden Party en Hopscotch.

En er is nog zoveel meer dat ik nog niet alles heb kunnen bekijken. Daar ga ik dus fijn mee door. Wat ik tegenkom, zie je op mijn bord 2017 CHA sneaks en meer…