Creativation | CHA 2017

Traditiegetrouw komt in Amerika rond het einde van januari de hele hobbyindustrie bij elkaar en introduceert zij haar nieuwe productlijnen.

Elk jaar opnieuw een feestje met alle bekende vormgevers in de stands, veel media-aandacht, leuke video’s en veel inspiratie rondom de nieuwe producten. De beurs zelf heeft dit jaar ook een facelift gekregen, met naast een nieuwe locatie (Phoenix, Arizona), een nieuwe opzet en een nieuwe naam: CHA werd Creativation.

Hoewel het nog een kleine week duurt voordat de beurs begint, poppen overal sneak peeks op. Geweldig natuurlijk, zeker als je het leuk vindt om je alvast een beetje te verdiepen in de nieuwe kleuren en trends.

Ben je ook benieuwd? Ik pin rustig verder op mijn Pinterest bord waar ik al een tijdje de nieuwe producten probeer bij te houden.

Alvast een eerste impressie…

Heidi Swapp
Heidi Swapp introduceert voor 2017 maar liefst 10 planners, allemaal met een eigen toepassing. De planner Bold Brave Beautiful springt er voor mij uit.

Overigens vind ik het meer een travel journal dan een planner. Het heeft een mooi compact formaat, is lekker strak ook. Toch is het een planner, want alle linkerpagina’s van de twee boekjes die worden meegeleverd hebben een weekindeling.

Leuk zijn ook de planner stempelsets in een combinatie van Heidi’s handschrift en moderne lettertypen. Stuk voor stuk goed combineerbaar met haar eerdere lijnen.

En natuurlijk is er ook een hele collectie accessiores als kraft notepads, clear dividers, meer stempelsets, stickers, washi strips, enzovoorts. Staat hoog op mijn lijstje!

Jen Hadfield
Een van mijn andere favorieten is Jen Hadfield, die met Pebbles de nieuwe lijn Simple Life introduceert: rustiek in een moderne setting.


Prachtige frisse kleuren naast neutrale tinten, in allerlei dessins. Heel breed toepasbaar voor home deco, scrapbook en Project Life projecten… of je nu een muziekgala, een verbouwing of een fietstocht wilt vastleggen. Heel inspirerend. En met het vel simple greetings zie ik ook al een paar wenskaarten voor me. Ik verheug me bij voorbaat!

Tot zover. Later meer.