Een mooi en gezond 2017

Met een fris jaar voor de boeg wens ik je al het goede: een positieve kijk, veel creativiteit, maar bovenal een uitstekende gezondheid. Maak er een mooi jaar van!

Mijn nieuwjaarswensen heb ik inmiddels allemaal verzonden. Voor iedereen die ik vergeten ben… hieronder kun je er alsnog eentje uitkiezen *knipoog*.

Clean & simple op mijn favoriete formaat 10,2 x 10,2 cm. De sterren zijn gemaakt met een stans die ik twee jaar geleden heb gekocht, maar waarvan ik vergeten ben waar. Lichte kleuraccenten met de set Gorgeous grunge van Stampin’ Up. De wensen heb ik geponst uit een printable uit eigen winkel. De teksten staan alle op foam met een draadje goud eronder.

Deze tweede serie is zo mogelijk nog eenvoudiger. Wederom een witte basis van 10,2 x 10,2 cm met een combinatie van stempels uit de sets Gorgeous grunge en Tin of Tags van Stampin’ Up. De laatste stempelset gaat overigens binnenkort uit de collectie. Reuze jammer, want het is een breed toepasbare set, die je ook voor een verjaardag of ander feestelijkheid kunt gebruiken.

Maar we zullen niet mopperen, want 4 januari a.s. verschijnt de nieuwe voorjaarscatalogus met weer heel veel nieuwe en ook gratis sets. Meer hierover lees je hier.