Heerlijk herfst

Jaar in jaar uit de herfst layouts in geel/bruin/oranje vind ik persoonlijk een beetje saai. En het past ook lang niet altijd bij mijn foto’s, want in de herfst kun je natuurlijk ook naar het strand. Daarom heb ik nogmaals die prachtige blauwtinten van de challenge van Minke & Gerjon gebruikt.

Voor dit werkstuk ben ik gestart met het stempelen op een aantal velletjes A5-papier met de stempelsset Playful Backgrounds van Stampin’ Up. Het kleinere formaat A5 werkt lekker overzichtelijk en nodigt al snel uit tot experiment op meerdere velletjes.

Van de A5-jes en het cardstock heb ik vervolgens een aantal Project Life kaartjes gesneden, samen met wat items van de printable. Daarna ben ik gaan ponsen met de Acorn builder punch (eikelpons) en heb ik een bestempeld velletje plus wat restjes cardstock tot eikels en dopjes omgetoverd. Zo leuk! Werkelijk elk figuurtje is anders.

Na deze voorbereiding ben ik heerlijk gaan combineren. Clean & simple, zoals de kaartjes hieronder. De enige franje is hier en daar wat linnendraad.

Eenvoudig…

wat meer variatie…

strookjes tekst..

of nonchalant…

Heerlijk om mee bezig te zijn. Dit is de printable die ik heb gebruikt.

Wil je het ook gebruiken… ga gerust je gang. Je kunt de .pdf hier downloaden. Print bij voorkeur op iets zwaarder papier 120-180 grams.