Bruid en Bruidegom

Super leuk zo’n nieuwe stempelset, maar het maken van de werkstukken ging ditmaal niet echt over rozen. Eerst raakte ik de bruid en bruidegom kwijt en een paar dagen later verdween de JA-stempel in het afvoerputje. Even een lastig moment, want zeg nou zelf… voor een trouwpartij heb je toch wel een ja nodig. Flauw grapje… ik weet het.

De stempels zijn breed toepasbaar. Een aantal is zelfs geschikt voor Project Life. Hierboven en -onder zie je combinaties van de stempelset met kaartjes uit de Everyday core kit (Project Life Becky Higgins). De gebruikte stans komt uit de serie Confetti van Maggie Holmes.

Je kunt de stempels ook gebruiken voor safe-the-date kaartjes, uitnodigingen, aankondigingen dat er getrouwd is en vast nog veel meer. Bij de voorbeelden hieronder heb ik de stempels gecombineerd met materialen van Stampin’ Up. Een opsomming van wat ik heb gebruikt, staat onderaan de pagina.

Voor het stempelen van onderstaande felicitaties, heb ik de teksten gecombineerd met Minc-accenten op zowel het papier als de embellishments. De bloem is eveneens gemaakt met de stansset van Maggie Holmes.

De stempelset Bruid en Bruidegom heb ik ontworpen voor Marianne Design en is verkrijgbaar in tal van hobbywinkels en in mijn winkel. Wil je de set bestellen in combinatie met Stampin’ Up producten, klik dan hier.

Gebruikte materialen:
Marianne Design | stempelset Bruid en Bruidegom | CS0974
Tsukineko | stempelinkt | Versafine Onyx black
Project Life | collectie Becky Higgins | core Kit Everyday
Crate Paper | Maggie Holmes Confetti Flowers metal universal cutting dies | 683713
DCP | 200 grams | wit
Stampin’ Up | A4 cardstock Night of Navy + Smoky Slate | inkt Night of Navy | stempelset Recht uit het Hart | zilverdraad | enamel shapes silver | washi Floral Boutique | linnen draad
Minc | reactive mist + gold foil.