We zijn er klaar voor!

Vandaag heb ik de laatste hand gelegd aan de voorbereidingen voor Minke’s inspiratiedagen in Middenmeer. Het was nog even spannend, want na behoorlijk wat experimenteren met de Heidi Swapp’s Minc toner spray, draaide ik vandaag bijna mijn Minc in de soep. Maar gelukkig bleef de schade beperkt tot een totaal verkreukelde transfer folder…

Thema van mijn make & take is stretch je kit. We gaan aan de slag met materiaal uit de core kit Cottage Living van Jen Hadfield of de Prismatic van Heidi Swapp. Ik heb verschillende voorbeelden uitgewerkt, dus het is aan jou wat je gaat maken.

Foto’s printen we met de Canon Selphy (inclusief uitleg van het afdrukken op klein formaat). De Minc gebruiken we voor leuke folie accenten. Voilà!

Als ik me niet vergis, zijn er op beide dagen nog twee plaatsen vrij. Wil je deelnemen, dan kun je het beste even met Minke contact zoeken via haar facebookpagina > https://www.facebook.com/destampin/.

Tot ziens!