Workshop in Heesch

Zaterdag 25 april 2015 geef ik in Creatief Centrum Heesch een workshop Aan de slag met Project Life.

In deze workshop kijken we allereerst naar tal van aspecten van Project Life. Wat is het? Hoe begin je? Hoe organiseer je het? Welke materialen kun je kopen? Verder praten we over kleur, vormgeving en decoratie. Er zijn volop voorbeelden en er is alle ruimte voor het stellen van vragen.

En natuurlijk ga je ook zelf met je eigen foto’s aan de slag. We starten met het opzetten van een dubbele layout en maken daar zelf onze journalingkaartjes bij.

Het startpakket bestaat uit grote Project Life hoezen, een gevarieerd assortiment PL-kaartjes, labels, teksten (ook Nederlandse), embellishments en een PL-waaier met achtergrondinformatie om thuis op je gemak nog eens alles na te lezen.

Inschrijving voor deze workshop gaat via Creatief Centrum Heesch.