Canon Selphy 910C

De afgelopen weken heb ik flink gestudeerd op de compact printer van Canon. Een geweldige printer voor Project Life, maar wel één met een gebruiksaanwijzing.

direct printen vanaf je mobiele telefoon met de compactprinter Canon Selphy 910C

De printer gaat natuurlijk ook mee naar de Huishoudbeurs. Ben je in de buurt en wil je er meer van weten, loop dan even bij ons binnen. Je vindt ons op in het Creatieve Paviljoen in hal 7, stand 610.

Tijdens de beurs kreeg ik een aantal vragen, waarvan ik het antwoord hier nog even publiceer…

Print je normaliter al je foto’s voor PL zelf uit? Hoe doe je dit dan het makkelijkst? En is het makkelijk met de Canon Selphy of kost dat ongelooflijk veel geld aan vullingen?

De Canon Selphy gebruik ik vooral voor kleine projecten van een paar foto’s. Het printen gaat lekker snel en ik kan direct aan de slag. Ideaal voor Project Life. Grotere hoeveelheden foto’s (bv. van een speciale dag of een vakantie) laat ik printen door een afdrukcentrale. Dit is aanmerkelijk goedkoper, maar vraagt meer tijd. Vanaf het moment van bestellen duurt het ca. vijf dagen voordat ik de foto’s in de brievenbus heb. Een afdruk met de Selphy kost gemiddeld 0,37 (inkt + papier; kosten van afschrijving en verbruik elektra niet meegerekend). Een print bij Pixum (10×15 cm) kost ca. 0,13 per stuk; hierbij komen dan nog wel de verzendkosten 2,99 plus 21% btw.

Meer informatie over de Canon Selphy lees je ondermeer in Print & tips.