Ervaar Project Life!

Vanaf zaterdag 21 februari tot en met zondag 1 maart a.s. ben ik praktisch alle dagen op de Huishoudbeurs te vinden in het Creatieve Paviljoen in hal 7, stand 610.

Daar vertel ik je van alles over Project Life en natuurlijk kun je ook zelf aan de slag met een speciale minikit. Van tevoren opgeven is niet nodig. Je kunt gewoon aanschuiven en… een foto maken we ter plekke.

Meer informatie over de Huishoudbeurs lees je op hun website | meer over de creatieve workshops op de speciale workshoppagina.

2 replies on “ Ervaar Project Life! ”
 1. Hoi Tinike!!
  Ik heb je in deze beurs ontmoet (bij jouw workshop) en ik ben sindsdien helemaal dol op project life! (dank je wel!).
  Ik wilde vragen, ik weet nog dat in jouw album je had een foto van een bloem en in de hele bladzijde (kleine higging vakjes). hoe heb je dat gedaan?
  Groetjes,
  -S-
  Ps: ik ben Sandra, uit Colombia 😉 ken je me nog?

  1. Hallo Sandra. Wat leuk dat je schrijft en goed te horen dat je Project Life zo leuk vindt! Je kunt op twee manieren een hele bladzijde met kleine vakjes vullen. 1) door een foto op groot formaat te laten afdrukken en deze daarna in stukjes in de maat van de vakjes te snijden. Of 2) een foto – vooraf in een beeldwerkingsprogramma – in allemaal kleine stukjes op te delen, deze kleine stukjes als aparte .jpg’s op te slaan en deze .jpg’s vervolgens te laten afdrukken. Foto’s op groot formaat laten afdrukken is best wel prijzig; de tweede methode is meer werk, maar aanmerkelijk goedkoper.

Comments are closed.